De Clomp

3704, Zeist
€ 850,- /mnd

Beschrijving

Huren in Zeist !

Wonen in De Clomp staat voor comfortabel wonen met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen in jouw buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar De Clomp biedt met de Grift en de nabijheid van het Utrechts Landschap met haar weelderige landgoederen ook een overdaad aan groen om te recreëren.

Interesse in een nieuwbouwappartement van De Clomp? Schrijf je vrijblijvend in op de projectwebsite: wonenindeclomp.nl

De 44 vrije-sector huur appartementen die nu worden gerealiseerd bestaan uit twee- en driekamerappartementen met een omvang van 65 m² tot 89 m². Meer informatie over deze nieuwbouw appartementen in Zeist, zoals plattegronden, afwerkingsniveau en prijzen volgt op een later tijdstip. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden, meld je dan alvast aan!

De Clomp ligt in de stad Zeist. Al eeuwenlang wordt Zeist geroemd om de combinatie van haar prachtige landschap en centrale ligging. Zeist, met haar ruim 60.000 inwoners, ligt in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. Ook beschikt Zeist over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit De Clomp is het centrum van Zeist slechts 10 minuten fietsen.

De Clomp is gelegen in de wijk Zeist-West, een groen en ruim opgezette wijk rustig van aard met een goed voorzieningenniveau. De woningen worden in 2019 opgeleverd. Meld je aan via de website en je wordt geïnformeerd door Beumer Garantiemakelaars zodra de verhuur start.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 65-89 m²
Inhoud 170-230 m³
Datums
Start bouw zondag 28 oktober 2018
+ Lees meer

Objecttypen

Appartement

van € 850,- tot € 1.000,- /mnd
BINNENKORT IN VERHUUR

De aanleiding voor de herontwikkeling van De Clomp komt voort uit het gegeven dat de bebouwing en stedenbouwkundige principes van het (winkel)centrum De Clomp stamden uit het eind van de jaren zeventig en niet meer voldeden aan de wensen en eisen van de gebruikers van het gebied. Zowel ondernemers als bezoekers ondervonden problemen van de verouderde structuur. Doordat het centrum verborgen lag en het winkelcentrum vooral naar binnen was gericht, was het lastig de consument te bereiken. Ten minste twee forse ingrepen waren noodzakelijk om het introverte karakter van het centrum om te buigen tot een uitnodigend centrum. De stedenbouwkundige structuur moest transparant en open worden zodat het centrum zich beter kon presenteren aan de gebruikers daarvan. De tweede ingreep was het herschikken van de functies in het gebied. De winkels en de voorzieningen moeten zo gepositioneerd worden dat er meer levendigheid en activiteit ontstaat. De introductie van woningen en doorgaande routes zijn hierbij belangrijke factoren.

Om dit te bewerkstelligen dienden de sporthal, gezondheids- en wijkcentrum evenals het winkelcentrum in zijn geheel te worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Daarnaast worden 88 woningen toegevoegd verspreid over vier gebouwen.

Aan de Koppeldijk is inmiddels een nieuw multifunctionele accommodatie gerealiseerd waar het gezondheidscentrum, de sporthal, het wijkcentrum en 22 sociale huurwoningen onderdak hebben gevonden. Fase 1. Tezamen met de scholen, het kerkelijk centrum en de nieuwe moskee is de Koppeldijk een as met een diversiteit aan sociale en maatschappelijke functies.

Haaks op de Koppeldijk wordt een nieuwe verkeersstructuur gesitueerd die een verbinding vormt tussen de Weteringenlaan en het parkeerplein. Aan het parkeerplein worden drie blokken gerealiseerd die zullen bestaan uit een plint van circa 7.700m² aan commerciële ruimten, waaronder de supermarkten AH, Deen en Aldi, met op de verdieping in twee lagen totaal 66 vrije-sector huurappartementen. De bouw hiervan zal in twee fasen geschieden.

De Clomp, het hart van de wijk Zeist-West, wordt totaal vernieuwd en biedt met zijn diversiteit aan functies alles wat een centrum nodig heeft. Wonen, welzijn en winkelen, alles dichtbij!

Interesse in een nieuwbouwappartement van De Clomp? Schrijf je vrijblijvend in op de projectwebsite: wonenindeclomp.nl
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 68-89 m²
Aantal woningen 3
Start bouw zondag 28 oktober 2018
Terug
Recent bekeken