Huis verkopen in Wijk bij Duurstede

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke Frans balkon? Je huis verkopen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Beumer & Dirksen Garantiemakelaars kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

 

Verkoop woning

Een woning te koop zetten is vrij makkelijk, maar je woning succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je woning  krijgen. Beumer & Dirksen Garantiemakelaars kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij.

Voordat we jouw huis gaan verkopen wordt eerst de waarde vastgesteld. Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Plan dan een vrijblijvende waardebepaling met ons in. Wil je alvast een waarde-indicatie krijgen? Vraag direct de waarde op.

Bereken de waarde van mijn huis

 

Hoe verkopen we jouw huis

 • Voorbereiding & onderzoek
  Beumer & Dirksen Garantiemakelaars brengt eerst jouw wensen in kaart en we maken duidelijke afspraken. Vervolgens wordt het verkooptraject stap voor stap uitgelegd. Zo weet je wat wij voor je gaan doen.
 • Presentatie & prijs 
  Jouw Garantiemakelaars adviseert je over de beste verkoopstrategie voor jouw woning.  Deze wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van jouw huis. Je krijgt een uitgebreid presentatiepakket aangeboden zodat jouw huis duidelijk zichtbaar is.
 • Bezichtiging & onderhandelen 
  Jouw Garantiemakelaar richt zich op het aantrekken van serieuze kopers en maakt bezichtigingsafspraken met hen. Via jouw eigen digitale klantendossier word je op de hoogte gehouden. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering weet jouw Garantiemakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen.
 • Overdracht na de verkoop
  Als jouw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Een Garantiemakelaar is pas tevreden over de verkoop als jij ook tevreden bent.
  Lees meer over onze verkoopstappen. 

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Beumer & Dirksen Garantiemakelaars of wil je een vrijblijvend verkoopadvies? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0343-578866 of mail naar wijk@beumer.nl.